De digiheld van november...Winny Houwaart

Ook in de donkere wintermaanden werden er digicomplimenten uitgedeeld… uit de inzendingen heeft team innovatie de digiheld benoemd. Unaniem tot digiheld van de maand november is bepaald:Winny Houwaart, begeleidster op de Kersenhof in Noordwijk komt deze maand in aanmerking voor een prijs.
lees meer

Pas op voor nepshops op social media

Het is opletten geblazen als er op social media een mooie aanbieding voorbij komt. De verleiding is groot omdat het vaak een op jou gerichte advertentie is. Wacht even met bestellen, want het kan zijn dat het een nepshop is. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) laat weten dat consumenten vorig jaar voor bijna 5 miljoen zijn opgelicht door nepshops op social media. Daarom start de ACM een campagne om consumenten te waarschuwen.
lees meer

Digiheld van oktober is & Jur van der Heijden

Iedereen op de afdeling is hartstikke trots op hem, dus het is niet zo gek dat hij tot Digiheld van oktober is uitgeroepen. Jur van der Heijden, nog maar net twee maanden werkzaam bij het team Crediteuren en Betalingen in Amersfoort, voorkwam dat ’s Heeren Loo financieel werd opgelicht. Jur ontvangt de complimentenkaart uit handen van de CISO (Concern Information Security Officer).
lees meer

Digitale leerdoelen van collega's

Eerder dit jaar vroegen we collega’s naar hun digitale leerdoelen. Die beloofden nogal wat: van het leren vloggen tot het vaker digitaal vergaderen.
lees meer

Digiheld van september is … Joyce van de Weeteling!

Joyce van de Weeteling de digiheld van September! Zij kreeg het digicompliment voor haar digitale vaardigheden en hoe zij deze mee probeert te nemen in het team.
lees meer

Waar moet ik op letten als ik iets koop bij een buitenlandse webwinkel?

We kennen het allemaal, je zit op de bank of aan tafel tijdens de lunch en je krijgt van collega’s, vrienden of familie de naam van een nieuwe buitenlandse webwinkel door. De app van deze webwinkel wil jij ook graag installeren op je mobiel. Check echter voor je iets koopt of een app installeert of deze webwinkel voldoet aan al jouw verwachtingen. Is deze webwinkel te vertrouwen?
lees meer

Maak je prive computer schoon

Elk kwartaal een digitale voorjaarsschoonmaak. Hoewel het, zeker met het griepseizoen wat met de winter weer nadert, ook belangrijk is om regelmatig je toetsenbord en het beeldscherm van je telefoon schoon te maken, wordt hiermee iets anders bedoeld. Het gaat erom dat virussen en andere schadelijke software geen kans krijgen om je computer te infecteren en je met behulp van een backup je bestanden veilig stelt. Lees hier hoe je dat eenvoudig kan doen, en test meteen je kennis in de quiz!
lees meer

Digicoaches klaar om te beginnen

Nadat er voor de zomervakantie 15 digicoaches uit (bijna) alle regio’s zijn geselecteerd en opgeleid, staan zij nu te trappelen om aan de slag te gaan met het verbeteren van ieders digitale vaardigheden. Afgelopen woensdag 5 september bleek tijdens een grote bijeenkomst voor digicoaches en de regionale aanspreekpunten dat er enorm veel enthousiasme is.
lees meer

Wat betekent de AVG en privacywet voor jou?

Dat er sinds eind mei van dit jaar de AVG met een strengere privacywetgeving dan voordien in gang is gezet, weet je natuurlijk. Maar kun je ook benoemen wat het betekent voor jou als medewerker van ’s Heeren Loo? Welke kennis je echt moet hebben?
lees meer

En de Digiheld van augustus is...

Ynske van Kranenburg! 
lees meer